ELECTRODOMÈSTICS ESTANYOL

Electrodomèstics Estanyol és una realitat des de l’any 1960. Des de la seva creació la nostra empresa ha apostat per uns serveis de qualitat i una atenció al client personalitzada i professional. Fent una mirada enrere en el temps, estem segurs del salt endavant qualitatiu, de la nostra solvència, consolidació i projecció de futur.

ELECTRODOMÈSTICS ESTANYOL

Disposem de més de 10.000 clients que avalen la nostra experiència i que des dels inicis han confiat en la nostra professionalitat i saber fer. El nostre punt fort és la familiaritat, ja són 4 les generacions d’Estanyol consecutives que es transmeten experiència i coneixement del mercat, sempre disposats a donar el màxim de si. Tot això fa possible el nostre creixement i evolució en un mercat de canvi constant.

El nostre establiment ofereix servei assessorament professional per la tria del producte més adequat en cada cas, instal·lació i transport a domicili, i servei d’atenció post venta. Així dons oferim solucions per totes les etapes del producte, no deixant mai sol el client.

Per a un bon servei de qualitat com el que oferim, sempre assegurem l’entrega del producte el més ràpid possible.

Tots els serveis que integrem compten amb un denominador comú: que el client estigui content, i ho fem de la forma més fàcil i pràctica.